Skip to main content

Lång Livslängd – utan underhåll!

Vi har precis hjälpt Garageexperten med belysningen i deras nya industrihall. Precis som många andra har de uppmärksammat att den låga kostnaden för lysrörsbelysning snabbt hamnar i skuggan bakom kort livslängd och stora underhållskrav. Det är inte lika lätt att byta ut ett lysrör, 5 meter upp i luften i en industrilokal som det är att byta glödlampa i köket.

Därför valde de att låta oss på Ljusifokus montera LED-belysning i hela industrilokalen och den tillhörande butikslokalen. I industrilokalens tak har vi monterat våra populära LJ-GK01 –lampor med 100W effekt och en ljusstyrka på 12500 Lumen! Dessa lampor har en livslängd på över 50000 timmar, och med normal användning ca 8 timmar om dagen kan de sitta uppe i 6 år innan de börjar tappa ljusstyrka. Eftersom dessa dioder har högre verkningsgrad än konventionella lysrör blir även energikonsumtionen lägre än för lysrör. Förutom en lägre rörlig kostnad för belysningen innebär det även ett ställningstagande för hållbar utveckling och lägre miljöpåverkan.

I butikslokalen, som har ett innertak med klassiska panelskivor på 60 x 60 cm, använde vi våra LED-panelskivor, som även de har lång livslängd och hög energieffektivitet. De smälter snyggt in i rummet och har en bred spridningsvinkel på 115°, vilket innebär att ljust sprids jämt i hela lokalen och ger en behaglig arbetsmiljö.

Vi önskar Garageexperten ett stort lycka till i deras nya lokal, och att de går en ljus framtid till mötes!

SE VÅRA BELYSNINGSPRODUKTER